Qui som?

A la Clínica Dra. Sílvia Lleal trobaràs el millor equip humà en qui confiar.

Liderat per la Dra. Sílvia Lleal, a la nostra clínica tenim un sol objectiu: ser la veu professional mèdica que et guiï en els teus tractaments de medicina estètica.

A la clínica Dra. Sílvia Lleal, t’ajudem a prendre bones decisions, ho fem posant al teu abast tots els coneixements mèdics necessaris, explicats de forma senzilla i clara. Et proporcionem un acompanyament des de la primera visita, i et planifiquem cada any amb els tractaments que precisis, sense pressió, amb criteri.

El nostre pilar més important és el nostre equip: professionals amb rigor científic i anys d’experiència al sector que ens permeten garantir resultats d’alt nivell a cada pacient.

Dra Silvia Lleal

  • Llicenciada en Medicina i cirurgia per la Universitat de Barcelona.
  • Màster en fototeràpia i laser per la UPB i centre Teknon.
  • Directora i organitzadora de cursos de Mesoteràpia amb crèdits de docència.
  • Formació postgrau en gestió mèdica a ESADE.
  • Carrera professional dedicada a la medicina estètica, en la vessant de cirurgia (reconstructiva i estètica) i en la de mesoestètica.
  • Ponent i formadora en congressos de medicina estètica nacional i internacional.
  • Ha exercit la seva tasca mèdica a centres com Teknon, Dexeus i Sagrada Família.
  • El 2019 va fundar el seu propi centre de medicina i teràpia estètica: La Clínica Dra. Sílvia Lleal.

Valors

El rigor científic ens aporta criteri a l’hora de diagnosticar als nostres pacients i també quan protocol·litzem els tractaments. A la Clínica Dra. Sílvia Lleal creiem que per aconseguir resultats òptims on el pacient assoleixi les seves expectatives, hem d’aplicar amb excel·lència les teràpies de Medicina Estètica, executant-les de forma exquisida. Nosaltres aportem planificació ordenant les demandes que ens expressis.

La confiança és un altre dels pilars bàsics dins de la nostra clínica. Ens agrada escoltar-vos de forma proactiva, saber la vostra motivació i percebre la il·lusió pels resultats obtinguts, creant un vincle de responsabilitat i empatia durant tot el procés. A la nostra clínica, primer som metges i després som professionals estètics. Per tant, sempre prevaldrà la vostra salut i les particularitats de cada cas a l’hora de dissenyar un tractament especialitzat.

Tractaments Exclusius

Revitalitzem i donem salut a la pell, recuperant i mantenint-la sana i lliure de taques. Redefinim l’oval facial i corregim asimetries i arrugues. Això tan sols un petit tast del que oferim a la clínica.

Treballem amb productes basats en vitamines naturals de laboratoris de primera línia, disminuint així al màxim els tractaments amb productes químics. T’acompanyarem en tot el procés per mantenir la naturalitat i personalitat de la teva pell. La Dra. Sílvia Lleal et dissenyarà un tractament adequat a les teves necessitats i demandes.

L'espai

Ubicada al cor de Sarrià-Sant Gervasi, la Clínica Dra. Sílvia Lleal s’especialitza en Medicina i Teràpia Estètica.

Un entorn professional, segur i còmode on comptem amb boxes equipats amb la tecnologia més avançada per atendre totes les necessitats dels nostres pacients.

A la clínica ens centrem en tu. Per això el nostre entorn és el més tranquil, íntim i familiar que podràs trobar. Ens agrada definir-nos com un espai premium i alhora artesanal.

NO SAPS QUIN TRACTAMENT NECESSITES?

Posa’t en contacte amb nosaltres i amb una primera sessió de diagnòstic, et garantitzarem el millor tractament adaptat a les teves necessitats.

DEMANA CITA