Què és DermÀnima?

DermÀnima és la dermocosmètica que la teva pell necessita.

Més enllà de ser, estar.

La pell és un element viu i variable, ja és hora de deixar enrere tots els conceptes clàssics i rígids que etiqueten els tipus de pell en categories inamovibles. Rebutja els encasellaments i cuida’t depenent de com estàs en cada moment, sense classificar-te.

Sota aquest concepte neix DermÀnima, una línia dermocosmètica d’última generació que vol cobrir les necessitats reals de cada persona de manera responsable, exigent i universal. Al capdavant del projecte, la Dra. Sílvia Lleal, i al seu costat un equip farmacèutic expert en dermocosmètica, amb el que ha formulat tota la gamma de productes amb el màxim rigor i detall.

DermÀnima uneix lògica mèdica, know how farmacològic, elegància sofisticada i innovació científica per a un benestar global.

Per què DermÀnima és única?

La nostra gamma de productes és molt més que cosmètica. Se centra en donar solucions científiques, innovadores i multifacètiques a les necessitats dermatològiques de cada pacient. DermÀnima és cuidar la teva salut de forma transversal, és abraçar totes les edats i tots els estats de la pell, i és poder adaptar la teva rutina facial de manera específica a les exigències de cada moment.

L’estat de la pell varia en funció de l’instant en el qual es troba cada persona. A DermÀnima trenquem amb les etiquetes rígides de tipus de pell i responem als requisits d’aquesta en funció de l’estil de vida, el clima i els hàbits. La seva formulació combina la innovació científica d’última generació amb les propietats dels olis essencials de flors i plantes de la Provença francesa.

DermÀnima és la reinvenció de la dermocosmètica lliure de químics, és la unió de ciència, natura i progrés.